Webshop door webdesign op maat

In een tijd dat steeds minder mensen tijd en zin hebben om langdurig te winkelen, en steeds meer mensen de beschikking hebben over internet is het aantal webshops enorm toegenomen. Lekker vanuit de luie stoel via internet de bestellingen en betalingen verrichten. Een paar dagen later worden de gewenste goederen aan huis afgeleverd. Het voordeel en gemak van een webshop.
Op deze pagina treft u mijn portfolio aan van de door mij gemaakte webshops. Onderliggend systeem dat ik hiervoor gebruik is OpenCarts

 

webshop - outdoor country club - webdesign op maat

Outdoor & Countryclub

De uitdaging in deze site was de integratie van MultiSafePay. Na wat uitzoekwerk kwam ik uit op Open Cart. Een uitgebreid en gebruiksmakkelijk pakket. In dit pakket is het implementeren van betalingsmethoden een stuk eenvoudiger. De combinatie gemak, en de wens om multisafepay te gebruiken brachten mij op Open Cart als techniek onder deze site. Op basis van een jpg bestand heb ik de template gemaakt. De lay out van het jpg bestand heb ik grotendeels overgenomen, maar hier en daar een kleine aanpassing doorgevoerd om het geheel wat beter te laten overkomen.
Opgeleverd: maart 2011

 

Webshop - Inktplus - webdesign op maat

Inktplus.com

Voor een kennis van mij deze website opnieuw opgezet. De oude versie draaide op basis van Logivert, opzich een goed pakket, maar om onderhoud te plegen op het systeem niet echt geschikt. Aan gezien deze klant voor mij een bijzondere positie inneemt, en het omzetten van de site niet al teveel werk was heb ik deze site gratis omgezet.