Statische website

Een statische website is een site die zich kenmerkt door het feit dat de inhoud van de pagina niet wordt opgebouwd vanuit een database. Het onderhoud van een dergelijke website is vaak ook lastiger. Via een lokaal programma wordt de site bijgewerkt om vervolgens middels ftp te worden geplaatst op het domein. Feitenlijk is dit soort sites aan het uitsterven. Immers een goed en betaalbaar CMS is voor iedereen binnen handbereik. Hierdoor kunt u overal ter wereld uw website bijwerken.
Feitelijk zijn de statische websites die ik heb ontworpen niet meer dan een lay-out geweest met daarbij de handleiding hoe het menu aangepast kon worden.

Hoewel ik er dus geen voorstander van ben (vanwege het onderhoud) kunt u bij mij ook terecht voor een statische website. Hieronder treft u door mij gemaakte statische websites aan. Vanaf begin 2011 is het aantal statische websites afgenomen omdat de klanten er steeds meer voor kiezen om over te stappen op een CMS. Hierdoor is de lijst inmiddels flink korter geworden. Naar verwachting zal deze pagina op termijn dus verdwijnen, simpel weg om de klanten allemaal zijn overgestapt op de makkelijker te onderhouden CMS versie.

 

statische website - eco finance - webdesing op maat

Eco Finance Almelo

Een site voor een klein bedrijf dat actief is op gebied van financiële diensten en boekhouding. De opdracht was het restylen van de site.
Het eerste contact met Eco Finance werd gelegd op een vrijdagavond. Zaterdagavond stonden er drie alternatieven op het internet. De keus werd op zondag gemaakt, en maandag was de vernieuwde site online.
Maatwerk dat dus snel en goedkoop werd geleverd.
Opgeleverd: mei 2010

link naar Eco Finance Almelo